![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Багато копірайтерів зараз використовують штучний інтелект як помічника для створення текстів. Але з'явилася інша проблема — AI-детектори, які визначають, що текст був створений нейромережею. Замовники іноді вимагають “100% людський контент”, і навіть якщо текст редагований вручну, система все одно може його позначити як AI. Чи є реальні способи зменшити цю ймовірність без втрати якості? Цікаво, хто що вже пробував і який результат.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У мене була схожа ситуація — замовник перевіряв усі тексти через кілька різних AI-детекторів, і я мусив знайти спосіб обійти їх. Після експериментів можу сказати, що поради копірайтерам щодо уникнення AI-детекторів зводяться до кількох ключових речей. По-перше, треба переписувати згенерований текст вручну — змінювати структуру речень, додавати вставні слова, власні висновки й емоції. По-друге, працює розбавлення фактами або прикладами з реального життя, бо AI часто дає узагальнення. Також важливо контролювати перші й останні абзаци — саме їх найчастіше аналізують алгоритми. На AI Chat я бачив обговорення, де користувачі ділилися своїми лайфхаками: наприклад, хтось радив використовувати “ритмічні помилки” — різну довжину речень або повтори, щоб зробити текст більш людським. Це не панацея, але дозволяє знизити показник AI-визначення майже вдвічі.
|
![]() |
![]() |
![]() |