![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
У мене маленькі діти, і вони постійно лишають недоїдене. Відро переповнене вже до вечора, і в хаті з’являється неприємний запах. Подумав про подрібнювач, але хвилююсь, чи він безпечний для дітей. Мене трохи лякає міф, що там якісь ножі всередині, які можуть травмувати. Та й взагалі цікаво, наскільки це практично в реальному житті. Може, хтось має досвід?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я теж маю дітей, і сміття завжди було проблемою. Коли поставили подрібнювач, стало набагато легше: залишки одразу зникають, і кухня завжди свіжа. Це ще й безпечніше, бо діти тепер не копирсаються у відрі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Щодо міфів: там немає відкритих ножів, а камера повністю ізольована. Я навіть перевіряв спеціально — ризику травмування немає. Це спокій для батьків, і комфорт для всієї сім’ї.
У мене досвіду власного немає, але чув про ці пристрої багато. Колега на роботі розповідав, що після встановлення подрібнювача перестав думати про сміття. Його діти навіть граються поруч, і це абсолютно безпечно. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Тепер усі залишки відразу подрібнюються й зникають у каналізації. Franke безпечний: немає ножів, немає ризику травми, навіть якщо дитина випадково торкнеться краю мийки. Він працює тихо, не потребує ремонту й ритуалів із чищенням. Прочитайте статтю — там дуже добре пояснено, чому подрібнювач харчових відходів Franke це «невидимий герой» сімейної кухні. |
|
![]() |
![]() |
![]() |