Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 26.09.2025, 12:13   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Хто вже тестував OXVA Xlim Pro 2 DNA?

Хлопці, хто вже тестував OXVA Xlim Pro 2 DNA? Думаю замінити свій старий pod на щось новіше. Цікаво, як він у плані довговічності картриджів і чи реально відчувається різниця у смаку? А ще важливо — чи вистачає батареї на день?
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.09.2025, 12:14   #2
Teer
Местный

Я не мав власного, але тримав у руках. Сидить зручно, легкий і компактний. Читав, що картриджі служать довше, ніж у попередніх моделей, хоча все одно залежить від рідини та стилю паріння.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.09.2025, 12:18   #3
ardzo
Местный

Мій знайомий користується саме Xlim Pro 2 DNA і каже, що смак реально кращий, ніж у більшості звичайних подів. Каже, що зарядки йому вистачає майже на день активного використання. Але якщо ти прям "важкий" користувач, то, мабуть, доведеться дозаряджати.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.09.2025, 12:19   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от ardzo Посмотреть сообщение
Мій знайомий користується саме Xlim Pro 2 DNA і каже, що смак реально кращий, ніж у більшості звичайних подів. Каже, що зарядки йому вистачає майже на день активного використання. Але якщо ти прям "важкий" користувач, то, мабуть, доведеться дозаряджати.
Я придбав Xlim Pro 2 DNA і можу залишити більш детальний відгук. Перше, що мені сподобалось, — прозорість. Якщо на сайті пише "в наявності", то товар дійсно на складі. Жодних відмазок типу "чекайте постачання". Замовив — отримав. Ціна була зафіксована, навіть якщо в той час вона вже піднялась у конкурентів. Це дрібниця, але вона формує довіру. Тепер по самому поді: він виглядає стильно, зручно лежить у руці, не ковзає. DNA-чіпсет працює бездоганно: стабільна подача, незалежно від заряду. Смак реально інший, глибший, ніж у більшості подів, які я пробував. Я навіть узяв одну й ту ж рідину й спробував у старому pod і в Xlim Pro 2 DNA — різниця суттєва.
Батареї вистачає на день середнього використання. Якщо парити активно, то доведеться підзаряджати, але це не проблема, бо зарядка швидка. Картриджі тримаються довше, ніж я очікував, і не протікають. Для мене головний плюс у тому, що я повністю відмовився від сигарет. Раніше намагався кинути десятки разів, але завжди зривався. Тут відчуваєш комфорт, без відчуття "чогось бракує". Це допомогло перейти остаточно
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ