![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Хочу дізнатися, який сервіс швидкої позики на карту ви би порадили для випадку, коли треба терміново оплатити навчання/ліки, але не маєш великої суми на оплату, і при цьому важливо, щоб переплата була мінімальною? Які фактори важливі, ставка, час зарахування на карту, прозорість умов, можливо промокоди чи знижки, чи пільгові умови для першої позики? Хочу вибрати найкраще співвідношення швидко + дешево.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Я вже випробував декілька сервісів, передусім той, що має хороші відгуки і швидкість зарахування коштів. Одного разу, коли треба було терміново сплатити курс англійської, звернувся до одного МФО, заявка пройшла за хвилини, гроші на картці через півгодини. Ставка була трохи вища, ніж в умовах банку, але за екстрену потребу, виправдано. Також мені сподобалися промокоди, які давали знижку на першу позику, це допомогло зменшити переплату.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Моя ситуація була така, мав кілька варіантів сервісів, порівнював їх. Усі пропонували швидку позику на карту, але що важливо, один з них обіцяв 0,01 % на день для нових клієнтів, а інший трохи вищу ставку, але без комісії за видачу. Я обрав той, у якого комісія мінімальна, навіть якщо відсоткова ставка виявилася трохи вища, бо в кінцевому рахунку переплата вийшла більш прогнозованою. Гроші отримав за хвилин 20, усе прозоро, жодних сюрпризів, окрім що коли потрібно продовжувати строк, ціна зростає, але я такого не дозволив. Якщо брати, то лише з чітким планом повернення, та з умовою, що можна продовжити строк чи реструктуризувати без надто великих штрафів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Пользователь
|
![]() Цитата:
Хочу поділитися особистим досвідом, нещодавно скористався сервісом швидкої позики на карту, коли терміново знадобилися кошти на ремонт комп’ютера та поповнення матеріалів для роботи. Без цього просто не міг продовжувати проєкт. Обрав сервіс, де можна отримати швидку позику на карту https://moneyveo.ua/uk/--bustryj-credit/ зайшов на сайт, заповнив заявку, погодився з умовами і вже приблизно за годину отримав кошти на картку. На сайті Moneyveo зазначено, що перша позика може бути з пільговою ставкою, вона справді вигідна, якщо дотримуватись строків. У моєму випадку все пройшло чітко, повернув позику вчасно, і підсумкова сума відповідала розрахунку. Умови прозорі, нічого зайвого не нав’язують. Якщо потрібно швидко вирішити фінансове питання, це зручний варіант. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |