![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Мене турбує питання, чи можна кинути курити так, щоб не нашкодити організму і не відчувати сильного стресу. Багато методів викликають дискомфорт: запаморочення, дратівливість, погане самопочуття. Я чув про різні таблетки, трав’яні засоби та спеціальні капсули. Цікаво, чи є щось ефективне і безпечне, що дозволяє організму поступово відновлюватися після тривалого впливу нікотину, підтримує нервову систему та покращує настрій під час відвикання?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я б радив звернути увагу на Tabexan https://logic-pharm.com.ua/proty-kurinnia/. Це натуральний засіб, який допомагає поступово відмовитися від куріння. Цитизин блокує рецептори, до яких приєднується нікотин, а екстракт звіробою і вітаміни B6 підтримують нервову систему та зменшують тривожність і дратівливість. Магній допомагає зняти напругу, а м’ята освіжає подих і створює відчуття комфорту. Повний курс триває 25–30 днів, і його можна пройти без рецепта.
|
![]() |
![]() |
![]() |