![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Чи хтось із вас годує своїх котів кормом Orijen? У мене сіамка Лейла, і вона дуже перебірлива в харчуванні. Чула, що Orijen виготовляють із великою кількістю свіжого м’яса, риби та без зернових, що має позитивно впливати на здоров’я та зовнішній вигляд кота. Але в інтернеті стільки різних відгуків — хтось каже, що це найкращий корм, а хтось, що коти на нього реагують по-різному. Мене цікавить, чи справді він підходить для тварин із чутливим травленням і чи не викликає алергічних реакцій. Буду вдячна за реальний досвід і поради, де краще купувати, щоб уникнути підробок.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я використовую Orijen для своїх абіссинців уже понад два роки і можу сказати, що це один із найякісніших кормів. Він містить до 85% м’ясних інгредієнтів, включно з органами та рибою, і повністю виключає зернові. Такий склад добре підходить навіть котам із чутливим травленням, а шерсть після нього стає блискучою і густою.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Мені важливо, щоб Лейла отримувала не тільки смачне, а й справді корисне харчування. Тепер залишилося лише знайти магазин, де можна бути впевненою в якості та свіжості корму Orijen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Щоб не ризикувати і завжди отримувати свіжий та оригінальний корм Origen для котів https://lohmatik.com.ua/ я рекомендую звернути увагу на Зоомагазин Лохматик. Це один із небагатьох інтернет-магазинів, який працює напряму з офіційними постачальниками, тому ризик підробки або неправильного зберігання корму тут фактично відсутній. В асортименті є всі популярні смаки Orijen для котів, а також фасування різного розміру — зручно взяти як маленьку упаковку для проби, так і велику для постійного годування. Доставка швидка по всій Україні, а пакування завжди якісне, що гарантує збереження продукту під час транспортування. Приємний бонус — регулярні акції та знижки, які дозволяють заощадити, не жертвуючи якістю. Я бачив, як мої абіссинці чудово почуваються на цьому кормі: активні, з гарним апетитом і доглянутою шерстю. Думаю, для Лейли це також стане відмінним вибором.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |