![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня! Хто їздив Перемишль–Львів у зимовий період, підкажіть, як вибрати перевізника, щоб у салоні було тепло. Не хочу їхати кілька годин, кутаючись у куртку. Чув, що деякі автобуси хоч і мають опалення, але воно працює на мінімумі, щоб економити пальне. Як перевірити цей момент заздалегідь?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Минулої зими їхав у бусі, де температура була +12, і водій казав, що “це нормально”. Тепер завжди шукаю відгуки за останні тижні й прямо запитую, чи є додаткові обігрівачі. Якщо починають відмовчуватися — для мене це знак, що можуть бути проблеми.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я ще питаю, чи проходить транспорт техогляд перед зимою і чи є план “Б”, якщо пічка зламається в дорозі. Був випадок, коли опалення вийшло з ладу, а запасного нічого не було, і ми мерзли всю дорогу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Надійно, швидко, прямо від вокзалу: перемишль львів вони чесно і реально дбають про комфорт пасажирів. До того ж салон був чистий, без неприємних запахів, і сидіння зручні — можна спокійно задрімати в дорозі. Водій навіть запропонував ковдру тим, кому було прохолодно на початку. Оце я розумію — сервіс із людським обличчям. |
|
![]() |
![]() |
![]() |