![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт всім! Хочу поділитися своєю історією, можливо, комусь вона допоможе. Боротьба з алкоголізмом – це важкий шлях, і я знаю це не з чуток.
Сам пройшов через це пекло. Довгий час я не визнавав проблему, думав, що все під контролем, можу зупинитися в будь-який момент. Але, як ви розумієте, це була самообман. З часом алкоголь почав руйнувати моє життя: проблеми на роботі, сварки в сім'ї, погіршення здоров'я. Я розумів, що потрібно щось робити, але самостійно впоратися не міг. Почав шукати інформацію в інтернеті, читав відгуки, консультувався з друзями. І так натрапив на Наркологічна клініка Олега Василенко. Спочатку було страшно, соромно, не хотілося нікому розповідати про свою проблему. Але я вирішив, що це мій шанс на нормальне життя. Звернувся у львівський філіал. Мене приємно здивував професійний підхід лікарів. Зі мною поговорили, вислухали, запропонували різні варіанти лікування. Я обрав кодування. Процедура пройшла безболісно і досить швидко. Звичайно, після кодування потрібна підтримка, психологічна допомога. І тут я знову відчув підтримку клініки. Зі мною працював психолог, допомагав справлятися з тягою, знаходити нові інтереси в житті. Зараз я вже кілька місяців не вживаю алкоголь. Звичайно, бувають важкі моменти, але я знаю, що можу звернутися за допомогою до фахівців. Моє життя змінилося на краще: налагодилися стосунки з сім'єю, повернулася радість до життя, з'явилися нові цілі. Хочу сказати всім, хто бореться з алкоголізмом: не бійтеся звертатися за допомогою! Це не соромно, це сміливий крок на шляху до одужання. Я особисто рекомендую Наркологічна клініка Олега Василенко у Львові. Там працюють справжні професіонали, які допоможуть вам повернутися до нормального життя. Ось посилання на їхній сайт, де ви можете знайти більше інформації: https://vacilenko.com/uk/lviv/koduva...ogolizmu-lviv/ Сподіваюся, мій досвід буде корисним для вас. Бажаю всім здоров'я та сили волі! Пам'ятайте, ви не одні у своїй боротьбі! Мережа наркологічних клінік Олега Василенко спеціалізується на лікуванні алкоголізму по всій Україні, тому ви можете знайти філіал у вашому місті. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |