Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 05.08.2025, 14:17   #1
Tisha
Местный

По умолчанию Ремонт під ключ: чи варто довіряти будівельним компаніям?

Люди, допоможіть порадою! Хто з вас замовляв ремонт під ключ у будівельних компаніях? Ми з чоловіком вже втомилися від самостійного пошуку майстрів — один робить стіни, інший плитку, третій електрику, і кожен свою частину тяп-ляп. Хочу, щоб вже нарешті прийшли люди, зробили все як треба і не довелося потім доробляти чи переробляти. Але страшно зв’язуватись з компаніями, бо боюся, що наобіцяють, а потім здеруть купу грошей за “додаткові роботи”. Може, хтось має реальний досвід і може підказати, як обрати нормальних підрядників?
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.08.2025, 14:18   #2
German333
Местный

Я сам колись попав на “майстрів”, які мені так стелю зробили, що довелось все переробляти. Потім зрозумів одне — треба шукати офіційні компанії, які займаються ремонтом під ключ і працюють по договору. Звичайно, це не буде “дешево і сердито”, але принаймні ви знаєте, що вас не кинуть і все закріплено документально. Я б радив дивитись реальні проекти компанії, питати про гарантії і обов’язково перевіряти, чи є у них прораб, який координує процес.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.08.2025, 14:19   #3
Evo
Местный

Ми, коли робили ремонт у новобудові, вирішили довіритися компанії, бо вже не було сил контролювати окремих майстрів. Дуже важливо — прописати в договорі всі етапи робіт, строки і вартість. І не вестись на обіцянки, що “оце ще докупимо, а це потім зробимо” — все повинно бути чітко зафіксовано. До речі, я б ще порадила дивитися, чи компанія надає послуги з дизайну інтер’єру — це великий плюс, бо тоді вам не доведеться окремо шукати дизайнера і ламати голову над вибором матеріалів.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.08.2025, 14:20   #4
Zizi
Местный

Дивіться, якщо хочете спокійно пережити ремонт і не нервуватися через кожну розетку чи плитку, тоді вам точно потрібна послуга ремонт під ключ https://budegood.com/repair/ Я вже не раз співпрацював з ремонтно-будівельною компанією BUDE GOOD, вони реально займаються комплексним ремонтом від А до Я. З вами укладають офіційний договір, складають повну кошторисну документацію, і найголовніше — все фіксується заздалегідь, ніяких прихованих доплат. У них є прораби, які постійно контролюють роботу бригади, і вас не змушують шукати плиточника чи електрика окремо — все входить у послугу. Плюс — допомагають з вибором матеріалів і навіть меблів, якщо потрібно. Якщо не хочете мороки і хочете отримати готовий результат у чітко обумовлені терміни — тоді вам точно до BUDE GOOD. Вони знають, як зробити якісний ремонт під ключ.

Старый 05.08.2025, 20:42   #5
ericrobinson
Местный

Ми ремонт під ключ робили з компанією https://kapitel.ua/remont-kvartir-ta-osobnyakiv/ і дуже задоволені! Раджу їх щиро! Працюють якісно і швидко.
ericrobinson вне форума   Ответить с цитированием
Ответ