![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Яке ваше ставлення до того, що все більше родин у великих містах вирішують поселити своїх батьків у спеціалізовані будинки для людей похилого віку — це практичне рішення чи моральна дилема?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Питання дуже непросте й емоційне. Особисто я вважаю, що все залежить від ситуації в конкретній родині. Якщо будинок для літніх людей — це місце з турботою, медичним доглядом і гідними умовами, то для когось це справді практичне й навіть гуманне рішення. Але водночас я розумію, що для багатьох це моральна дилема — важко відпустити близьку людину, навіть якщо так буде краще. Головне, щоб у центрі рішення була турбота, а не зручність для себе.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
О доме престарелых «Забота» я узнала от подруги, чья бабушка там живёт уже почти год. По её словам, условия отличные, питание сбалансированное, постоянный уход и доброжелательный коллектив. Начала искать отзывы — и действительно, большинство очень положительные https://tyrbota.ge/ka/ . Всё чаще задумываюсь, что это достойный выбор, если нужен надёжный уход за близкими.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Мені подобається ,як виглядає Будинок для людей похилих людей Львів «Осінь життя» . Саме туди я перевезла мого дідуся, коли він почав страждати від деменції . Це місце повністю відповідає моїм вимогам, і я можу не турбуватись про нього. Персонал добре знає свою роботу.
|
![]() |
![]() |
![]() |