![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Друзі-вейпери, привіт! Надумав перейти на Vaporesso XROS 3 mini, бо хочу щось компактніше для поїздок. У моєму місті вибір мізерний, тому шукаю нормальний інтернет-магазин, де можна замовити без сумнівів щодо якості й комплектації. Хто вже брав XROS 3 mini онлайн — поділіться, будь ласка, своїм досвідом оформлення і доставки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Брав свій XROS 3 mini на початку весни. Замовлення оформив за кілька хвилин, оплатив карткою, одразу отримав трек-номер. Кур’єр доставив за два дні, все в заводській плівці, усі пломби цілі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я теж купував онлайн, але оплатив при отриманні — хотів спершу перевірити товар. Принесли в щільній пухирчастій упаковці, у комплекті був кабель, мануал і запасний картридж. Працює вже третій місяць без нарікань.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Після оформлення мені зателефонували, підтвердили замовлення, уточнили деталі й одразу відправили. Доставка була Новою поштою, приїхало через два дні, все добре запаковано — коробка ціла, пломби на місці, все нове і чисте. Окремо замовляв ще картриджі для поду, і менеджер одразу підказав, які саме підійдуть. Рекомендую цей магазин, бо швидко, чітко і без неприємних сюрпризів. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |