Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 07.05.2025, 09:40   #1
krisi
Пользователь

По умолчанию Читання

Чи є у вас улюблені сайти, де можна читати книги онлайн? Я нещодавно почав шукати різні ресурси, і хочеться знайти щось цікаве. Мені подобається, коли є можливість читати безкоштовно, але також не проти інвестувати в хороші книжки. Розкажіть, які варіанти варто перевірити.
krisi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.05.2025, 09:19   #2
albelen36
Местный

Я давно працюю в офісі й постійно в дорозі між зустрічами — метро, маршрутки, короткі перерви. Колись возила із собою паперові книги, але це було незручно. Подруга порадила сайт, де є змога читати книги онлайн https://uabook.com.ua/ і це стало відкриттям! Тут можна читати улюблені романи прямо з телефону, без додатків і реєстрацій. Інтерфейс зручний, книги шукаються швидко, а вибір просто величезний. Найбільше люблю жіночі романи та детективи — саме вони допомагають відволіктись і розслабитися. Тепер читаю щодня, навіть у черзі в супермаркеті. Рекомендую всім жінкам, які хочуть читати легко й з комфортом!
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.05.2025, 08:26   #3
Nirvanna
Местный

Давно шукала певні книги, і саме на https://knigoland.com.ua знайшла все, що потрібно! Дуже вдячна за якісний сервіс і швидку доставку. Замовлення прийшло вже на наступний день, книги новенькі, акуратно запаковані. Приємно мати справу з таким інтернет-магазином! Рекомендую всім книголюбам!
Nirvanna вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.06.2025, 14:14   #4
Hamon
Местный

Цитата:
Сообщение от krisi Посмотреть сообщение
Чи є у вас улюблені сайти, де можна читати книги онлайн? Я нещодавно почав шукати різні ресурси, і хочеться знайти щось цікаве. Мені подобається, коли є можливість читати безкоштовно, але також не проти інвестувати в хороші книжки. Розкажіть, які варіанти варто перевірити.
Саме думаю про те, де знайти цікаву літературу..
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.06.2025, 15:01   #5
Retorn
Местный

Гарні книги пропонує ментор Анатолій Кавун https://anatoliy-kavun.info/ — вони надихають на глибокі зміни, допомагають зрозуміти себе краще і знайти внутрішню гармонію. Кожна сторінка наповнена практичними порадами та цінними інсайтами, які підтримують на шляху особистісного розвитку і самореалізації. Рекомендую всім, хто хоче розширити свої горизонти та навчитися керувати своєю реальністю, побудувати успішний бізнес. На сайті знайдете всі деталі.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.06.2025, 15:10   #6
Аля Пестрикова
Местный

Дійсно цікава література тут. Та й автор - цікава яскрава особистість.
Аля Пестрикова вне форума   Ответить с цитированием
Ответ