Я відносно недавно хотів зробити своїй коханій приємний сюрприз і зрештою замовив їй сукню в магазині Rechi. Завжди скептично ставився до покупок онлайн, особливо одягу, адже ніколи заздалегідь не знаєш, якою вона виявиться в реальності. Але тут вирішив ризикнути, бо асортимент сподобався одразу: оригінальні фасони, приємні тканини, якісні фотографії товарів. Вибір припав на таке сукня міді
https://www.rechi.ua/uk/platya/platya-midi і моя думка, що це просто вічна класика, безпрограшний варіант. Сукня прийшла швидко, доставка була зручною та оперативною. Упаковка приємна оку, якість тканини приємно здивувала - гладка, шовковиста, ідеально облягає фігуру! Розмір підійшов ідеально, жодних проблем з посадкою взагалі не виникло. Зовнішній вигляд виробу чудовий, шви рівні, ніде нічого не стирчить і не стовбурчиться. Навіть фурнітура виглядає добротно, надійно закріплена. Кохана залишилася задоволена подарунком, та й друзі відзначили відмінну якість речі. За ціною вийшло досить прийнятно, з огляду на такий рівень виконання. Думаю, тепер будемо купувати одяг саме тут.