![]() |
|
Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт усім! Маю маленьке господарство і хочу трохи вдосконалити свою техніку. Чи можна знайти щось хороше, але за не надто високою ціною? Не хочу переплачувати за великі машини, а ось невелика техніка для обробітку землі та перевезення — це саме те, що мені потрібно. Може хтось підкаже, що є на ринку з хорошим співвідношенням ціни та якості для таких випадків? За всякі варіанти буду дуже вдячний!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Напевно кожен, хто працює в полі, стикався з ситуацією, коли треба щось терміново — а знайти не можеш. У мене так було з котками — шукав довго, поки хтось із коментарів на форумі не написав про "Агро Кар", тут сільгосптехніка та запчастини до сільгосптехніки в Україні agrokar.com.ua І знаєте, я вдячний цій людині. Купив не тільки котки, а ще й причіпний культиватор — обидва агрегати прийшли швидко, повністю укомплектовані, без жодного дефекту. Працюють чітко, результат — на полях видно. Окремо хочу відзначити менеджера, який допоміг підібрати модель під наш трактор і врахував навіть тип ґрунту. Тепер уся наша бригада знає про "Агро Кар" і працює тільки з ними. Компанія дійсно дбає про клієнтів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Как раз тоже присматриваем технику.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Вам точно понравится интернет-магазин сельхозтехники https://tb-mag.com.ua/ua/. Тут правда есть всё, что нужно — для дачи, огорода, или если у вас своё хозяйство. Мы брали тут минитрактор. Всё прошло спокойно: позвонили, помогли выбрать, объяснили, что лучше под наши задачи. Через пару дней уже привезли. Техника отличная, работает без проблем. Никаких заморочек, всё чётко. Хороший сервис, нормальные люди, видно — стараются. Теперь, если что-то надо по хозяйству, сразу смотрим у них.
|
![]() |
![]() |
![]() |