Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Образование и трудоустройство

Образование и трудоустройство ВУЗы и школы, курсы, семинары, тренинги, лекции... Трудоустройство.

Ответ

Опции темы
Старый 19.11.2024, 21:25   #1
Hamon
Местный

По умолчанию Дитячий бізнес табір

Чи є у вас досвід відправлення дітей до табору? Які враження залишились? Хочу дізнатися, які табори сподобалися або не сподобалися, і чому. Можна поговорити про плюси та мінуси конкретних таборів.
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.11.2024, 07:57   #2
Retorn
Местный

У мене поки що нема. Дочка дуже просить, але ж мала ще. Може наступного року. Побачимо...
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.11.2024, 09:16   #3
Roian
Местный

Так, у мене є хороший досвід та я хочу рекомендувати дитячий бізнес табір KIDBI camp https://kidbi.com.ua/ , все сподобалось. Головне, що дитина отримала незабутні емоції. Тут шикарні програми для дітей різного віку, котрі підбирають до вподобань. Незалежно від того, чи це розвиток підприємницьких навичок, креативності, чи просто активний відпочинок, кожен знайде заняття за своїми інтересами. Програми табору допомагають дітям не тільки розвивати нові здібності, а й знаходити друзів, працювати в команді та отримувати нові знання в цікавій та інтерактивній формі. У KIDBI camp створена комфортна та безпечна атмосфера, де кожна дитина може відчути себе особливою та впевненою у своїх силах.
Roian вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.12.2024, 20:32   #4
Mylik
Местный

Так, у мене є досвід відправлення дитини до табору, і це був цікавий досвід як для мене, так і для дитини. Ми обирали табір із хорошими відгуками, де були тематичні програми та уважні вихователі. З плюсів: дитина навчилася бути самостійнішою, знайшла нових друзів і отримала багато позитивних емоцій. З мінусів — спочатку було складно адаптуватися, але через пару днів все налагодилося. Особисто нам дуже сподобався табір із мовним ухилом, де вони практикували англійську. Головне — ретельно обрати місце, звертати увагу на програму, умови проживання та відгуки батьків. Якщо цікаво, можу поділитися деталями!😊
Mylik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.04.2025, 20:38   #5
Hamon
Местный

Цитата:
Сообщение от Mylik Посмотреть сообщение
Так, у мене є досвід відправлення дитини до табору, і це був цікавий досвід як для мене, так і для дитини. Ми обирали табір із хорошими відгуками, де були тематичні програми та уважні вихователі. З плюсів: дитина навчилася бути самостійнішою, знайшла нових друзів і отримала багато позитивних емоцій. З мінусів — спочатку було складно адаптуватися, але через пару днів все налагодилося. Особисто нам дуже сподобався табір із мовним ухилом, де вони практикували англійську. Головне — ретельно обрати місце, звертати увагу на програму, умови проживання та відгуки батьків. Якщо цікаво, можу поділитися деталями!😊
Дякую, що поділились інформацією. Я також шукаю варіанти.
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.04.2025, 08:55   #6
Retorn
Местный

Я знайшов дуже хороший англомовний табір за кордоном для своїх дітей на сайті Holidays.study.ua. Тут дуже цікаві пропозиції для дітей різного віку, які хочуть покращити свої мовні навички та насолодитися навчанням в іншій країні. Це чудова можливість для малечі не тільки вивчати англійську мову, але й познайомитися з новими культурами. Ознайомтесь із програмами на сайті, і, можливо, ви також знайдете ідеальний табір для своїх дітей.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Ответ