![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Не подскажете, какую лучше всего купить гидроизоляцию фундамента?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Мы довольны покупкой Baugut гидроизоляции фундамента на 18 кг https://baugut.ua/ru/product/mastika...damenta-18-kg/. Честно сказать, не самая дешевая, но на первый взгляд именно она внушила больше доверия. В работе практична и удобна. К качеству претензий не возникло.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Тоже ищу информацию о гидроизоляции. Какую выбрать лучше?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Мене дуже вразила стаття про гідроізоляційні матеріали, оскільки вона дає чітке розуміння того, наскільки важливо не економити на гідроізоляції. Справді має величезний потенціал для захисту конструкцій від води гідроізоляційна мастика Її використання безумовно допоможе збільшити термін служби будівель. Також стрічка для гідроізоляції — це чудовий варіант для герметизації швів, адже її легко наносити і вона має низьку ціну. Дуже радий, що стаття рекомендує інтернет-магазин «СМ Цитадель», де ці матеріали можна купити за хорошими цінами і з доставкою по Україні. Я вже замовив необхідні товари і буду користуватися їхніми послугами і надалі.
|
![]() |
![]() |
![]() |