Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 13.10.2024, 21:31   #1
хх8хх
Местный

По умолчанию Тривожний стан

Нещодавно став помічати, що в ситуаціях, які раніше не викликали у мене хвилювання, я починаю нервувати і відчувати тривогу. Можливо, хтось знає ефективні способи, як з цим впоратися? Мені потрібні конкретні рекомендації, бо такий стан вже починає впливати на моє щоденне життя.
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 13.10.2024, 23:34   #2
Lalina
Местный

Відчувати тривогу в звичайних ситуаціях може бути досить складно, але добре, що ти звертаєш на це увагу і шукаєш способи справлятися. Один з варіантів – це консультація з кваліфікованим спеціалістом, який може допомогти тобі краще зрозуміти корінь проблеми та навчити тебе ефективно реагувати на тривогу. Романова Наталія, психолог онлайн , чудово працює саме з такими випадками. Вона може допомогти тобі розібратися з відчуттям тривоги та навчити технікам, які поліпшать твій емоційний стан. Не вагайся звернутися до неї за професійною підтримкою!
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2024, 23:18   #3
Morkva
Местный

Все таки добре, що тепер проблеми можна вирішити і на онлайн консультаціях.
Morkva вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2024, 23:22   #4
Nikki1661
Местный

Немає нічого соромного у зверненні до психолога. У складні моменти це найкраще рішення. Платформа https://mozhna.space/family-psy надає можливість обрати фахівця, який відповідає вашим запитам. Турбота про психологічне здоров’я — це турбота про якість життя. Зробіть цей важливий крок і відчуйте себе краще. А також , це чудова можливість налагодити сімейні стосунки, якщо там є проблеми.
Nikki1661 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.11.2024, 20:58   #5
Mylik
Местный

Це дуже добре, що ви помітили цей стан і шукаєте шляхи, як із ним впоратися. Ось кілька рекомендацій, які можуть допомогти:

1. **Дихальні техніки**. Коли відчуваєте тривогу, спробуйте глибоко вдихати через ніс і повільно видихати через рот. Наприклад, техніка «4-7-8» допомагає заспокоїтися: вдих на 4 секунди, затримка дихання на 7 секунд, видих на 8 секунд.

2. **Фізична активність**. Регулярні прогулянки, йога чи навіть легкі вправи допомагають знизити рівень стресу і зняти напругу.

3. **Медитація або усвідомленість**. Витрачайте 5-10 хвилин на день на те, щоб сконцентруватися на «тут і зараз». Наприклад, можна використовувати додатки для медитації.

4. **Зверніться до когось за підтримкою**. Це може бути близька людина, яка вислухає, або психолог, якщо тривога починає серйозно впливати на ваше життя.

5. **Зміна раціону і режиму дня**. Намагайтеся уникати кофеїну та надмірної кількості цукру, висипайтеся і дотримуйтесь здорового графіка.

Це загальні поради, але важливо знайти те, що підходить саме вам. І пам’ятайте, що звернення за допомогою — це нормально, і це перший крок до покращення. Бережіть себе! 😊
Mylik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.12.2024, 10:02   #6
Lanka
Местный

Я б порекомендувала в клініку Резонанс звернутися - все ж таки при такому стані дуже важливо знайти правильний комплексний підхід для того, щоб впоратися з хворобою. Так, це не просто зробити, але все ж таки більш ніж можливо. Причому незалежно від типу захворювання. Навіть лікування генералізованого тривожного розладу, наприклад, проводиться не тільки психологом - тут цілий комплекс, який допомагає впоратися з цією недугою.
Lanka вне форума   Ответить с цитированием
Ответ