Кировоград - городской форум
 

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ
 
Опции темы
Старый 17.11.2024, 22:30   #1
хх8хх
Местный
 
Регистрация: 06.05.2019
Сообщений: 673
По умолчанию Безпека мангалів та хосперів

Підкажіть, як організувати безпеку мангалів та хосперів у ресторані? Чую постійно про випадки загоряння через іскри або нагрів вентиляції. Які є ефективні способи захистити і себе, і кухню від таких проблем? Може, хтось має круті рішення?
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2024, 23:09   #2
Lalina
Местный
 
Регистрация: 05.02.2020
Сообщений: 585
По умолчанию

Так, питання дуже актуальне, бо з мангалами завжди є цей ризик з іскрами та перегрівом. Я б радив глянути на рішення від компанії Завод Гідрофільтрів. У них на цьому сайті можна знайти реально круті гідрофільтри, що працюють як іскрогасники та ефективні фільтри одночасно. Вони створюють таку водяну завісу, яка гасить іскри ще до того, як вони потраплять у вентиляцію, а також очищує дим і знижує його температуру. Це означає, що вся ця сажа і жир не осідають у трубах, що знижує ризик загоряння. У нас у ресторані відтоді, як поставили такий гідрофільтр, все працює значно безпечніше і чистіше, бо на кухні немає ні перегріву, ні диму. І головне — спокійніше працювати, коли знаєш, що ризик пожежі мінімальний.
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Текущее время: 01:06. Часовой пояс GMT +3.


(с) gorod.kr.ua

Rambler's Top100