Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 11.09.2024, 21:07   #1
nelly
Местный

По умолчанию Громадянство за інвестиції: чи варто обирати Домініку?

Розглядаю варіант отримання другого громадянства через інвестиції. Основна причина – це можливість мати доступ до безвізових подорожей у більшу кількість країн, а також мати надійну "запасну базу" на випадок непередбачених ситуацій.

Я розглядаю різні варіанти і натрапила на програми Кіпру, Мальти та Карибських країн, зокрема Домініки. Особливо зацікавила Домініка. Однак, мене хвилює, чи насправді ця країна надає ті переваги, які пропонують інші програми. Які конкретні вигоди надає Домініка? Чи є в країні стабільність, яка гарантує захист ваших інвестицій? Може, хтось із вас вже проходив цей процес і може поділитися власним досвідом?
nelly вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.09.2024, 21:44   #2
Арсен
Местный

На сторінці https://migronis.com/uk/citizenship/dominica ви знайдете багато корисної інформації про громадянство Домініки за інвестиції. Ви можете отримати паспорт із досить скромними фінансовими витратами порівняно з іншими країнами. Домініка пропонує безвізовий доступ до понад 140 країн, включно з Великою Британією та країнами Шенгенської зони. Окрім цього, сам процес оформлення громадянства є досить швидким і може зайняти лише кілька місяців, що теж є величезним плюсом. Щодо стабільності, то економіка країни досить сильно залежить від туризму та міжнародних інвестицій, тому уряд активно підтримує програму та забезпечує її надійність. Загалом, якщо ви шукаєте доступний варіант із хорошими перевагами, Домініка – це варіант, який точно варто розглянути.
Арсен вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.09.2024, 22:26   #3
надир
Пользователь

Острів славиться своїми еко-туристичними об'єктами, національними парками та чудовими умовами для тих, хто хоче насолоджуватися спокоєм і природою. Я б також порадив звернути увагу на законодавчу базу – програма громадянства Домініки за інвестиції існує вже більше двох десятиліть, і уряд неодноразово підтверджував свою прихильність до неї.
надир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.10.2024, 20:09   #4
Ритка
Местный

Я не думаю, что эта страна даст Вам хорошие возможности, да и загран паспорт их не на столько привлекательный, как хотелось бы. Лучше посмотреть что предлагает Израиль, там и загран паспорт дает безвиз в на много большее количество стран. Ну и продление Даркона в Израиле https://wortman-law.com/grazhdanskoe...kona-v-izraile будет не сложно сделать при желании. Так что однозначно я - ЗА Израиль.
Ритка вне форума   Ответить с цитированием
Ответ