Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 15.05.2024, 13:15   #1
Builder
Местный

По умолчанию Як прискорити індексацію в Google?

Виникло питання щодо індексації куплених посилань. Купив недавно крауд-посилання на кількох форумах, але вони якось повільно індексуються. Ось думаю, чи можна якось прискорити процес індексації в Google? Хто-небудь стикався з подібною проблемою?
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.05.2024, 13:56   #2
ardzo
Местный

Привіт! Я теж займаюся купівлею посилань, і щоб прискорити індексацію в Google використовую сервіс SpeedyIndex. Вони протягом 10 днів індексують 70-90 відсотків посилань, що для мене дуже хороший результат. При цьому, якщо якісь посилання не проіндексувалися, сервіс повертає 50% вартості. Це зручно, тому що я завжди отримую за свої гроші результат. Ще у них крута звітність, де можна бачити, як іде процес індексації. І що важливо, вони роблять повторну індексацію на 6 день, що допомагає домогтися кращих результатів. Можу сказати, що підтримка там працює відмінно, завжди готові допомогти й оперативно реагують на запити. Швидкість індексації також вражає, вони дійсно роблять свою роботу швидко й ефективно. Тож якщо у тебе є проблеми з індексацією посилань, можу порекомендувати звернутися до SpeedyIndex, у них сервіс працює на відмінно.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.10.2024, 16:58   #3
Roian
Местный

Цитата:
Сообщение от Builder Посмотреть сообщение
Виникло питання щодо індексації куплених посилань. Купив недавно крауд-посилання на кількох форумах, але вони якось повільно індексуються. Ось думаю, чи можна якось прискорити процес індексації в Google? Хто-небудь стикався з подібною проблемою?
Цікаво, як у вас зараз справи? Заодно дам пораду по темі.
Індексація куплених крауд-посилань може бути повільною, але є кілька способів прискорити цей процес. По-перше, поділіться посиланнями в соціальних мережах, щоб привернути увагу. Використовуйте Google Search Console для подання URL на індексацію. Створення додаткових беклінків з інших ресурсів також може підвищити видимість. Активна участь на форумах, де розміщені посилання, та забезпечення якісного контенту допоможуть збільшити шанси на індексацію. Пам'ятайте, що час індексації може варіюватися в залежності від різних факторів.
Roian вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.10.2024, 17:15   #4
Hamon
Местный

А я б радив одразу замовити крауд-посилання https://referr.com.ua/ в сервісі Referr вже на проіндексованих сторінках. Зверніться сюди, якщо вам потрібно швидко розвинути власний сайт та покращити його позиції. Привести нових відвідувачів чи збільшити продажі — це реально досягнути в результаті співпраці з цією компанією. Детальніше про рішення, які допоможуть вашому бізнесу, дізнавайтесь на особистій консультації. Тут працює команда досвідчених людей, яка зробить все для того, щоб ви були задоволені результатом.
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Ответ