![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Порадьте, будь ласка, як правильно вибрати чай для схуднення? Щось чув, що вони можуть бути корисними, але боюсь натрапити на підробку або те, що зовсім не працює. Які варіанти є на ринку і що треба враховувати? Чи є якісь побічні ефекти?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
О, я сам користуюсь чаєм для схуднення, але скажу відразу — ефект не миттєвий, і це не чарівна паличка. Краще обирати натуральні варіанти на основі трав. Дуже допомагають ті, що містять зелений чай або м’яту, вони покращують обмін речовин. Але без фізичної активності та правильного харчування вони не дадуть серйозних результатів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А як щодо специфічних властивостей? Наприклад, чи є варіанти, які зменшують апетит або допомагають з водним балансом? Я просто хочу, щоб результат був не лише від спорту і дієти, а й від самого чаю. Ти пробував кілька різних видів? Є щось, що справді помітно діє?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
До речі, можеш подивитися каталог чаїв для схуднення в інтернет-аптеці АНЦ. Там досить широкий вибір, можна вибрати щось під свої потреби. У них є доставка по Україні, тож навіть якщо живеш десь у невеликому місті, проблем із замовленням не буде. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |