![]() |
|
|||||||
| Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Народ, потрібна порада по взуттю. Мої старі берці після минулого сезону остаточно розвалилися, та й важкі вони були, під кінець дня ноги просто відвалювалися. Зараз шукаю легкі, але міцні мисливські черевики, щоб тримали гомілку і не промокали по росі. В магазинах ціни якісь неадекватні, хочу спробувати замовити через інтернет. Поділіться досвідом, на яких сайтах шукати, щоб без підробок і з нормальною доставкою?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Сам минулого року зіткнувся з цією бідою, коли після тривалого переходу по лісу стер ноги в кров у старих армійських берцях. Довго шукав заміну, думав спочатку взяти трекінгові кросівки з мембраною, але вони занизькі для лісових хащів. Потім дивився дорогі мисливські черевики, але там цінник просто непідйомний був. У підсумку зупинився на шкіряних черевиках середнього сегмента з високим берцем і водовідштовхувальним просоченням. Обрав це взуття для полювання та риболовлі https://safari.dp.ua/ua/obuv на одному спеціалізованому сайті, де менеджер допоміг підібрати під устілку. За два сезони нічого не розлізлося, гомілку тримають супер. Єдине, що шнурки рідні швидко перетерлися, довелося замінити на міцніші паракордові. Моя думка — на якісній підошві та фіксації стопи точно не варто економити.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|