![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня, усім! Потрібна ваша допомога. Ми плануємо ремонт у домі, і зараз думаємо про нові двері на терасу. Дуже хочеться зробити все максимально красиво й зручно, щоб було зручно відкривати й закривати. Чи може хтось порадити, які саме двері обрати? Я бачила різні варіанти, але поки не знаю, що краще для нас. Розсувні двері на терасу здаються ідеальними, але чи не будуть вони з часом погано працювати? Може, хтось має досвід?
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Розсувні двері на терасу не займають багато місця, і відкривати їх дійсно дуже зручно. У мене вже рік стоять такі двері, і поки жодних проблем не було. Єдине, треба правильно вибирати матеріал і перевіряти механізм, щоб двері не заїдали. Я обирав металопластикові двері, і поки вони служать надійно. Рекомендую звертати увагу на сертифіковані бренди, вони надають гарантію на свої вироби, що дуже важливо для довговічності.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Ми обрали двері з дерев’яною рамою, тому вийшло дуже красиво, але тут є нюанси: вони вимагають догляду. Якщо вибирати якісні двері, то вони прослужать довго. Головне, щоб конструкція була правильно встановлена, і тоді двері не будуть «шуміти» і не заїдатимуть.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Кілька років тому ми також встановили розсувні двері на терасу https://usg.kiev.ua/produkty/sklinnya-teras/ Можемо зараз сказати, що це одне з найкращих рішень для нашої оселі. Вони дозволяють максимально використовувати простір, відкривають хороший доступ до тераси й дозволяють комфортно насолоджуватися природою. Ми вибрали двері з алюмінієвою рамою, що добре підходить для таких конструкцій, і це однозначно був правильний вибір, бо вони легкі й не зашкоджують естетичному вигляду дому. Також варто додати, що розсувні двері не потребують багато місця для відкриття, що особливо важливо для маленьких терас. Якщо ви плануєте встановити таку конструкцію, пораджу обрати перевіреного виробника, щоб не зіткнутися з проблемами в майбутньому, адже якість дверей та механізму є надзвичайно важливою для їхньої довговічності.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |