Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 11.08.2026, 01:51   #1
Arina
Пользователь

По умолчанию LED-дзеркало

Після ремонту ванної залишилося вибрати дзеркало. Спочатку хотілося звичайне, але потім побачила варіанти з LED-підсвіткою і тепер не можу визначитися. Чи справді від неї є користь у повсякденному житті, чи це більше для вигляду? І ще цікаво, чи не починає з часом тьмяніти підсвітка через постійну вологість у ванній?
Arina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.08.2026, 02:12   #2
Jasmin
Местный

Цитата:
Сообщение от Arina Посмотреть сообщение
Після ремонту ванної залишилося вибрати дзеркало. Спочатку хотілося звичайне, але потім побачила варіанти з LED-підсвіткою і тепер не можу визначитися. Чи справді від неї є користь у повсякденному житті, чи це більше для вигляду? І ще цікаво, чи не починає з часом тьмяніти підсвітка через постійну вологість у ванній?
Я своє дзеркало з LED-підсвіткою замовляла в інтернет-магазині «Аліта» https://alitamebel.com.ua/ тому можу поділитися своїми враженнями. Для мене підсвітка виявилася дуже доречною — коли в кімнаті не хочеться вмикати яскраве верхнє світло, біля дзеркала цілком комфортно. Саме дзеркало виглядає стильно, без відчуття дешевої декоративності. Замовлення оформили швидко, дзеркало приїхало нормально запакованим. Користуюся вже досить довго, поки все працює як треба, тому покупкою я задоволена.