Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 26.03.2024, 14:08   #1
Ирина Цветкова
Местный

По умолчанию Трейдинг для початківців

Нещодавно вирішила вивчити більш детально інформацію про інвестиції та загалом про пасивний дохід і знайшла Біржовий Університет https://buniversity.com.ua/birzhovyi-universytet Пройшла їхні курс трейдинг для початківців і тепер раджу всім, дають чудову базу для початку інвестування.
Ирина Цветкова вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.07.2024, 15:04   #2
Nikta
Новичок

Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом використання інформаційних сайтів для інвестицій та криптоторгівлі. Якщо ви шукаєте надійні джерела інформації українською мовою, можу рекомендувати кілька варіантів, які мені дуже допомагають.

Зверніть увагу на сайт https://cryptoguide.com.ua . Це один із найпопулярніших фінансових ресурсів в Україні. Вони надають детальну аналітику ринків, новини про економіку та фінанси, а також корисні статті про інвестиції та криптовалюти. Особисто мені дуже подобається їхній розділ з прогнозами та аналізами від експертів, які допомагають зрозуміти поточні тенденції ринку.

Сподіваюсь, цей ресурс будуте вам корисним і допоможе досягти успіху в інвестиціях та криптоторгівлі. Удачі!
Nikta вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.07.2024, 17:35   #3
Milana
Пользователь

Давно шукала такого плану підзаробітку. Дякую за посилання. Буду ознайомлюватись
Milana вне форума   Ответить с цитированием
Ответ