Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 20.06.2024, 19:24   #1
SeraphXS
Местный

По умолчанию Широкоформатний друк

Широкоформатний друк — ідеальне рішення для створення високоякісної продукції великого розміру. Завдяки сучасному обладнанню, ми можемо надрукувати будь-який фотопроект або векторний файл, зберігаючи насиченість кольорів та чіткість контурів. Ви можете замовити у нас постери, банери, наліпки, стікери та навіть логотипи на прапорах. Компанія https://gw.ua/wide-format/ гарантує індивідуальний підхід до кожного замовлення, враховуючи всі ваші побажання та вимоги, щоб кінцевий результат перевершив ваші очікування.
SeraphXS вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.06.2024, 14:22   #2
krisi
Пользователь

В житті так багато моментів, які хочеться зафіксувати назавжди. Ми з подружкою хочемо замовити друк портрету по фото, але не знаємо, де це краще зробити. Може хтось порадить?
krisi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.06.2024, 14:27   #3
albelen36
Местный

Завжди вважав, що кожне фото має потенціал стати справжнім шедевром, особливо якщо воно втілене на полотні. Я зміг замовити портрет по фотографії https://spectra.com.ua/art.html тут. Це було чимось дуже особистим – це була фотографія, що втілила в собі важливість моменту мого життя. Я вірю, що такі маленькі деталі роблять наше існування більш цікавим та значущим. Радість, яку я відчував, побачивши це зображення на полотні, не має порівняння. Це як відчути знову ті самі емоції і відчуття, які переживав у той момент.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ