![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт усім. Я останнім часом просто не встигаю слідкувати за всім, що відбувається у світі. Постійна робота, домашні справи, і в результаті я вже не знаю, що сталося вчора, не кажучи про сьогодні. Часто чую від колег про якісь гучні події чи важливі рішення, а сам навіть не в курсі. Телебачення не дивлюся вже роками, а в соцмережах суцільний шум і реклама. Порадьте, будь ласка, як ви залишаєтеся в курсі головного? Чи є якийсь зручний ресурс, де можна зранку чи ввечері за 10 хвилин пробігтися по основному й не пропустити нічого дійсно важливого? Дуже не хочеться бути тим, хто «не в темі», особливо коли навколо все змінюється так швидко.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Знайома ситуація. У мене колись теж було відчуття, що світ навколо летить шаленим темпом, а я залишаюся позаду. Але знаєш, вихід є, і він набагато простіший, ніж здається. Особисто я вже кілька місяців користуюся платформою ProslavInfo, і це реально полегшило мені життя. Там усе дуже зручно: щоденні добірки головного, без зайвого сміття, спокійна подача, нічого не нав'язують. Особливо цінно те, що можна завжди почитати актуальні новини за добу https://proslav.info мати загальне уявлення про політику, економіку, світові події й навіть культурні новини. Для мене, як для людини, яка не має часу гортати десятки джерел, це стало справжнім порятунком. Ресурс працює стабільно, без тонни реклами, не грузить смартфон, і все подано лаконічно, по суті. Спробуй — думаю, тобі теж зайде. Особливо якщо хочеш бути в курсі без витрати купи часу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Сайт Wel.org.ua – це ваш надійний інформаційний ресурс. Тут ви знайдете найсвіжіші новини України та світу, новини ІТ https://wel.org.ua/news/it/, аналітичні матеріали й цікаві репортажі. Wel.org.ua цінує правдивість і незалежність у подачі інформації. Від політики до культури – усе, що вам потрібно знати, в одному місці. Читайте новини без фейків і маніпуляцій!
|
![]() |
![]() |
![]() |