Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 31.10.2024, 14:17   #1
Ritylya
Местный

По умолчанию Жіночі срібні браслети

Доброго дня! Шукаю жіночий срібний браслет на подарунок, але не знаю, який вибрати. Чи є у когось досвід покупки срібних браслетів? Можливо, порадите інтернет-магазин з гарними варіантами?
Ritylya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.10.2024, 15:02   #2
Jasmin
Местный

Цитата:
Сообщение от Ritylya Посмотреть сообщение
Доброго дня! Шукаю жіночий срібний браслет на подарунок, але не знаю, який вибрати. Чи є у когось досвід покупки срібних браслетів? Можливо, порадите інтернет-магазин з гарними варіантами?
Привіт! Я нещодавно купувала жіночий срібний браслет в Срібна планета https://silverplanet.com.ua/ua/g1028...yanye-braslety і була дуже задоволена своїм вибором. У них є великий асортимент жіночих браслетів – від тонких і елегантних до більш масивних і стильних. Я обрала ніжний браслет з красивою підвіскою, який чудово підходить для повсякденного носіння. Всі прикраси виготовлені зі срібла 925 проби, що гарантує їхню якість. Консультанти в магазині були дуже ввічливими і допомогли мені визначитися з вибором. Доставка була швидкою, і браслет прийшов у бездоганному стані. Якщо шукаєш стильний срібний браслет для подарунка, раджу звернутися до них – ти точно не пошкодуєш!
Старый 03.11.2024, 19:08   #3
Marime
Местный

мені важно, щоб браслет не великим був, та зручним в носці
Marime вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.11.2024, 19:10   #4
Alisik
Местный

Ось вам на допомогу каталог, де зібрані стильні ювелірні вироби Oniks https://ranok.ictv.ua/ua/2024/08/28/...dlya-kozhnogo/ тут докладніше, я там собі і браслет, і сережки підібрала, вони зручні в носці, а головне, що при не темніють
Alisik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.11.2024, 15:23   #5
Ритка
Местный

Я сколько пробовала себя уговорить на серебро - но это совершенно не мой металл. Я не ощущаю ценности в изделиях из серебра, при чем ни под каким соусом. Лучше купить золотой браслет https://zolotoy-standart.com.ua/cata...-cleef-034729/, который будет годами носиться и под любой стиль, под любой образ золото подойдет самым идеальным вариантом.
Ритка вне форума   Ответить с цитированием
Ответ