![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Добрий день! Мені потрібна допомога в пошуку надійних платформ для купівлі біткоїна. Хто може підказати, де можна купити цю криптовалюту за вигідним курсом?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Шукайте онлайн обмінники криптовалюти в інтернеті, дивіться їхні умови, курс обміну тієї чи іншої валюти, і, до речі, важливо, щоб на платформі, де ви купуєте криптовалюту, був широкий вибір платіжних систем.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
А чому ви вирішили інвестувати саме в біткоїн? Можна ж і вигідніше вкласти свої гроші, наприклад, у якийсь бізнес, який буде приносити вам стабільний прибуток, а ось біткоїн не факт, що завжди буде стабільним.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Знаєте, криптовалюта біткоїн за роки свого існування показала, що вона є однією з найстабільніших валют на ринку, і багато людей заробляють на її купівлі та продажу. Тому все ж варто спробувати інвестувати в біткоїн. Ось я сам нещодавно вирішив спробувати купити біткоїн на приват24 тут https://pocketbank.net/ua/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Можу запропонувати вам переглянути докладніше можливості онлайн сервісу Plisio, завдяки якому я встановив плагін для прийому платежів в криптовалюті OpenCart. Він підтримує протокол SegWit, автоматично здійснює високопріоритетні транзакції з меншою платою за мережу. Конвертація в гривню із будь-якої крипти проходить без потреби вводити все вручну, що дуже зручно. Рекомендую.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Новичок
|
![]()
цікаво
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Новичок
|
![]()
Вітаю! Також почала нещодавно цікавитись криптою. Купа запитань і по всьому інтернету шукаю на них відповіді. Що можу сказати - для себе відкрила криптогаманець MetaMask (детальніше можете прочитати тут https://mixfin.com/ua/emis/metamask ) зі зручним додатком, де можна робити усе необхідне зберігати та переказувати криптовалюти
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Новичок
|
![]()
у меня дешевле!!!
|
![]() |
![]() |