Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 17.06.2023, 13:50   #1
Arkids
Местный

По умолчанию Ювелірні прикраси

Які види ювелірних виробів, окрім ланцюжків, пропонуються в магазині «Family Jewelry»?
Arkids вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.06.2023, 16:48   #2
Vkot
Местный

Окрім ланцюжків, в магазині "Family Jewelry" https://family-jewelry.com.ua/ пропонуються різноманітні види ювелірних виробів зі срібла. Це можуть бути кулони, сережки, перстні, брошки, каблучки та інші прикраси, які доповнюють ваш стиль та додають елегантності вашому образу.
Vkot вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.06.2023, 19:08   #3
andriy199107
Новичок

норм тєма
andriy199107 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.06.2024, 03:09   #4
Jasmin
Местный

Я хочу вибрати гарну ювелірну прикрасу для свого ювілею. Шукаю щось особливе та витончене. Чи могли б Ви порекомендувати, де найкраще шукати такі вироби?
Старый 21.06.2024, 03:35   #5
Ritylya
Местный

Цитата:
Сообщение от Jasmin Посмотреть сообщение
Я хочу вибрати гарну ювелірну прикрасу для свого ювілею. Шукаю щось особливе та витончене. Чи могли б Ви порекомендувати, де найкраще шукати такі вироби?
Якщо Ви шукаєте особливі та витончені ювелірні прикраси, рекомендую заглянути до магазину ювелірних прикрас Золотий Вік - https://zolotiyvik.ua/ua/ Тут представлений широкий асортимент прикрас, які ідеально підійдуть для такої події, як ювілей. Ви знайдете вишукані кільця, сережки, браслети та підвіски з діамантами та іншими коштовними каменями. Всі вироби виконані із золота 585 проби, що забезпечує їхню високу якість і довговічність. Крім того, «Золотий Вік» пропонує зручні умови купівлі: безкоштовну доставку по всій країні, можливість обміну протягом 14 днів та спеціальні пропозиції для постійних клієнтів. Це робить процес вибору та покупки прикраси легким та приємним.
Ritylya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2024, 14:17   #6
ira19840
Местный

А мені подобаються прикраси з білого золота.
ira19840 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ