Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 16.06.2023, 23:24   #1
Builder
Местный

По умолчанию Де подивитись Ігри для PlayStation 4?

Я тільки що придбав собі консоль PlayStation 4 і дуже хочу дізнатися, де можна подивитися найкращі ігри для цієї платформи. Я чув, що на PS4 виходило багато чудових ігор, але я не знаю, де шукати. Можливо, хтось знає, де можна знайти список топових ігор на PS4? Я хочу бути в курсі всіх найкращих творінь цієї консолі і почати свою геймерську подорож з чогось дійсно вражаючого. Буду вдячний за будь-яку допомогу!
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2023, 23:24   #2
German333
Местный

Я граю на PS4 вже кілька років і знаю, де можна знайти найкращі ігри для цієї консолі. Я рекомендую заглянути на офіційний сайт PlayStation, там завжди оновлюють список топових ігор. Також є багато відгуків та рейтингів на сайтах, присвячених громадському рейтингу ігор, таких як Metacritic або IGN. Це допоможе тобі знайти ті ігри, які найбільше підходять твоїм смакам. Бажаю успіху у пошуках!
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2023, 23:25   #3
Builder
Местный

Я загляну на офіційний сайт PlayStation і перегляну рейтинги на Metacritic та IGN. Це звучить як хороший спосіб знайти найкращі ігри. Хочеться зазначити, що вже багато часу пройшло після виходу PS4, і можливо є якісь приховані перлини, які варто відкрити. Можливо, хтось з вас знає про такі ігри і може порекомендувати щось особливе?
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2023, 23:26   #4
Tisha
Местный

Цитата:
Сообщение от Builder Посмотреть сообщение
Я тільки що придбав собі консоль PlayStation 4 і дуже хочу дізнатися, де можна подивитися найкращі ігри для цієї платформи. Я чув, що на PS4 виходило багато чудових ігор, але я не знаю, де шукати. Можливо, хтось знає, де можна знайти список топових ігор на PS4? Я хочу бути в курсі всіх найкращих творінь цієї консолі і почати свою геймерську подорож з чогось дійсно вражаючого. Буду вдячний за будь-яку допомогу!
Звучить, як непогана ідея! Я, насправді, знайшов чудовий блог, де перелічено топ ігри на ps4. Тут ти зможеш знайти ігри різних жанрів, від екшенів до рольових ігор. Цей блог весь час оновлюється, тому ти зможеш бути в курсі всіх новин і актуальних ігор. Я впевнений, що знайдеш там багато цікавого для себе.

Приємного геймінгу та відкриття нових незабутніх пригод! Сам особисто відвідую блог, просто дивлюсь що можливо нове додали, но в загалом оскільки сама пс4 це вже не нова консоль, то тут мало чого додаєтся, але весь список ігор він просто зроблений дуже якісно!

Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Ответ