![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я тільки що придбав собі консоль PlayStation 4 і дуже хочу дізнатися, де можна подивитися найкращі ігри для цієї платформи. Я чув, що на PS4 виходило багато чудових ігор, але я не знаю, де шукати. Можливо, хтось знає, де можна знайти список топових ігор на PS4? Я хочу бути в курсі всіх найкращих творінь цієї консолі і почати свою геймерську подорож з чогось дійсно вражаючого. Буду вдячний за будь-яку допомогу!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я граю на PS4 вже кілька років і знаю, де можна знайти найкращі ігри для цієї консолі. Я рекомендую заглянути на офіційний сайт PlayStation, там завжди оновлюють список топових ігор. Також є багато відгуків та рейтингів на сайтах, присвячених громадському рейтингу ігор, таких як Metacritic або IGN. Це допоможе тобі знайти ті ігри, які найбільше підходять твоїм смакам. Бажаю успіху у пошуках!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я загляну на офіційний сайт PlayStation і перегляну рейтинги на Metacritic та IGN. Це звучить як хороший спосіб знайти найкращі ігри. Хочеться зазначити, що вже багато часу пройшло після виходу PS4, і можливо є якісь приховані перлини, які варто відкрити. Можливо, хтось з вас знає про такі ігри і може порекомендувати щось особливе?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Приємного геймінгу та відкриття нових незабутніх пригод! Сам особисто відвідую блог, просто дивлюсь що можливо нове додали, но в загалом оскільки сама пс4 це вже не нова консоль, то тут мало чого додаєтся, але весь список ігор він просто зроблений дуже якісно! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |