![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
От скажіть мені, може хто знає, де то тепер можна купити того цукрозамінника доброго, бо лікар мені строго-настрого наказав цукру білого не їсти, а я якраз люблю чаї пити солоденькі. У нашому селі в крамниці такого дива не знайдеш, питала в аптеці — дивились, як на інопланетянку. Може, в якійсь тій інтернет-крамниці є? Я ж то не розуміюся, як там шукати, бо в мене тільки телефон старенький, онука як приїде, то я її й попрошу показати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Багато людей зараз шукають альтернативу звичайному цукру, особливо коли є рекомендації лікаря. Рекомендую вам інтернет-магазин Green Leaf. Там якісний вибір і адекватні ціни. Ви або ваша онука зможете легко замовити потрібне, все зрозуміло оформлено. Особисто я беру там стевію — це натуральний продукт без калорій, чудово підходить для діабетиків і тих, хто стежить за фігурою. Якщо хочете купити цукрозамінник https://greenleaf.com.ua/uk/shop/sweeteners/ , який дійсно працює і безпечний, то це один із найкращих варіантів в Україні. Більшість товарів є в наявності, доставка швидка, а якість перевірена — користуюсь сам уже понад рік.
|
![]() |
![]() |
![]() |