![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Скажіть, а які букмекерські контори України – найкращі? Я просто вже кілька років ставки не робив, але хотілося б цим знову зайнятися. Ніяк не вирішу, де зареєструватись.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Я колись у Париматч ставки робив. Хороша букмекерська контора, наскільки пам'ятаю, взагалі ніколи жодних претензій у мене до неї не виникало. Та й коефіцієнти там були високі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Якщо я не помиляюся, то Париматч уже не є легальною БК. А тому, ставки там буде робити важко. Можу Вам порадити порівняти всі букмекерські контори України, відвідавши цей сайт https://sport-booking.com.ua/bukmeke...ntory-ukrainy/ . Він є рейтингом, і розповідає про переваги та недоліки кожної БК. Там реально багато корисної інформації.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
и где ваш париматч?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Я останнім часом став робити ставки у Фавбет. Це – легальний букмекер із великою кількістю переваг. Щоправда, коефіцієнти там не дуже, зате лінія та розпис подій – відмінні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Есть специальные рейтинги, в которых собраны лучшие БК с обзорами и отзывами реальных игроков. Вот здесь https://www.ua-football.com/betting можете ознакомится с таким рейтингом, я именно так и выбрала свою контору и очень довольна, никаких проблем с выводом никогда не было и коэффициенты отличные
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Новичок
|
![]()
Париматч
|
![]() |
![]() |