![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Може хтось в курсі, де можна купити кросівки італійського бренду Premiata, зі знижкою ?
Дуже хочемо з дружиною купити таке взуття. Про такі подарунки один одному під ялинку домовились ) Бо ще з літа хотіли їх придбати ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
О, це класні кроси. Знаю, бо сестра такі собі купувала ще весною. Можу запитати в неї, де купувала. Вони дорогі, але круті однозначно. Я б собі таке взуття хотів купити, але поки що не можу собі дозволити.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Так, знаю, що ці кросівки дорогі. Тому й запитую, може хтось знає, де можна зі знижкою замовити... Запитайте сестру, де вона купувала? Дякую.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я часто купую брендове італійське взуття. Люблю виключно якісне взуття. Поважаю італійських взуттєвих виробників за якість та сворений комфорт для нас, покупців. Так, їхнє взуттє, якщо хороше, недешеве, але воно точно варте уваги.
Теж дивився нещодавно на асортимент кросівок premiata https://ostriv.ua/uk/brands/premiata/ в магазині Острів. Там, до речі, чудовий вибір такого взуття і адекватні ціни. Часто роблять хороші знижки. Подивіться на сайті. |
![]() |
![]() |
![]() |