Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 09.11.2021, 17:10   #1
oldfasi
Местный

По умолчанию Жіноча енергетика існує?

Як ви вважаєте, справді існує жіноча енергетика, чи це взагалі міф? Одна моя подруга радить мені звернутися до езотерика, щоб відкрити в собі якісь ці чакри та розвивати їх, бо, на її думку я саме через це без пари. Що скажете?
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.11.2021, 12:31   #2
новая
Местный

Все ж таки щось є. Ось на собі відчуваю, що коли я відпочину, навіть зроблю собі нову зачіску або куплю бодай туфлі, то одразу піднімається настрій. Та я навіть піднімаю його всій своїй сім’ї. А коли зла та втомлена, то в хаті всі сидять по куткам як миші.
новая вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.11.2021, 15:17   #3
терлям
Местный

Я вважаю, що про цю дурню думають та говорять жінки, які не мають сім'ї та в яких голова не зайнята корисними думками. Які чакри? Я щоранку думаю, чим нагодувати сім’ю, як швидко впоратись з роботою та хатніми справами, як підтримати чоловіка та що подарувати всім на Новий Рік.
терлям вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.11.2021, 19:16   #4
агата
Местный

Такая енергетика це не міф, вона реально є. Вона наповнює не лише вас, але й вашу родину. Тому обов’язково потрібно періодично робити поповнення внутрішніх запасів.
Як поповнюється жіноча енергія https://blog.karpachoff.com/chto-tak...-i-gde-ee-brat та де саме? У колі спілкування з подругами, на виїздах на відпочинок та на природу, шопінг, солодощі. Тобто все те, що приносить вам радість та задоволення. Не бійтесь просити допомоги у чоловіків - нехай вони будуть вашим сильним плечем. Перш за все ви маєте відчувати себе тендітною жінкою, щоб інші почали вас такою бачити.
агата вне форума   Ответить с цитированием
Ответ