Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 24.08.2026, 06:18   #1
millermark
Местный

По умолчанию Біокамін в кімнаті де є діти

Привіт. Давно хочу поставити біокамін вдома, але є маленька дитина, і дружина хвилюється за безпеку. Хочу розібратись які є правила використання, і які моделі найбезпечніші для сім'ї з дітьми. Також цікавить питання вентиляції, бо чув що камін споживає кисень і треба провітрювати. Де почитати про все це, і де краще купити?
millermark вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.08.2026, 09:38   #2
kravecaleksandr
Местный

Привіт, безпека це завжди правильний пріоритет, і добре що розбираєшся заздалегідь. Раджу зайти на сайт Firelands, там є дуже детальна стаття, де є вся інформація яка тебе цікавить. Монтаж біокаміна та правила використання можна почитати тут у них на сайті, і там якраз розписано що не можна залишати камін без нагляду, особливо коли поруч діти, що легкозаймисті предмети мають бути не ближче 1000 мм від вогню, що під час роботи потрібно забезпечувати приплив свіжого повітря, бо камін споживає кисень, і що площа кімнати має відповідати потужності пальника. Для сімей з дітьми там радять розглянути настільні або підлогові моделі з захисним склом. Після прочитання раджу одразу дивитись вибір моделей у них на сайті, сам там купував, і підбирали дуже уважно під мій запит. Знаходяться у Львові, і доставляють по всій Україні. З правильно підібраною моделлю і дотриманням правил все буде безпечно і затишно.
kravecaleksandr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ