Хочу залишити відгук не одразу після отримання, а після того, як встиг нормально покористуватися штативом і перевірити його в різних ситуаціях. Замовляв його в PYN, оскільки шукав спеціалізований магазин фототехніки, де можна придбати не тільки камеру чи об'єктив, а й нормальні аксесуари для повноцінної роботи
https://pyn.com.ua/ua/shtativy На момент вибору для мене було важливо знайти баланс між надійністю, зручністю та компактністю, і придбаний штатив у цьому плані мене не розчарував. Перші враження були хорошими вже під час розпакування: товар приїхав акуратно упакований, усі основні елементи на місці, зовнішній вигляд відповідає очікуванням. Але найкраще враження склалося вже під час використання. Штатив легко розкладається, висоту можна налаштувати під конкретний кадр, а після фіксації камера залишається в потрібному положенні. Кілька разів використовував його для домашньої предметної зйомки, потім брав на вулицю, і в обох випадках він справився добре. Особливо оцінив це під час тривалої фотосесії, коли тримати камеру в руках протягом усього часу було б просто незручно. Тепер штатив практично завжди беру із собою, якщо планую серйозно фотографувати. При цьому він не створює відчуття зайвого багажу. Щодо магазину теж можу сказати тільки хороше: замовлення оформилося швидко, процес покупки зрозумілий, а сам товар відповідав заявленим характеристикам. Приємно отримати річ, якою реально користуєшся, а не просто залишаєш у шафі після першої спроби. Покупкою в PYN задоволений і свій вибір вважаю вдалим.