Коли вибирав Vaporesso Xros 6 Mini, найбільше уваги звертав саме на розмір і зовнішній вигляд
opalvape.com.ua/pod-systema-vaporesso-xros-6-mini-kit-1800-mah-bahatorazova-elektronna-syhareta/ Не хотілося купувати громіздкий пристрій, який незручно носити із собою. У результаті зупинився на цій моделі та замовив її в Opal Vape. Перше, що сподобалося після отримання, — наскільки акуратно Xros 6 Mini виглядає вживу. На фотографіях він здавався невеликим, але в реальності формат виявився ще зручнішим. Корпус не виглядає масивним, пристрій легко поміщається в кишеню, а дизайн при цьому не здається нудним. Для мене це хороший приклад того, як можна зробити компактну річ без зайвих декоративних елементів. Окремий плюс — простота експлуатації. Я не прихильник складних меню, дисплеїв і десятків параметрів, тому мінімалістичний підхід Xros 6 Mini мені близький. Плюс є можливість регулювати затяжку за допомогою бічного регулювання повітряного потоку, що дозволяє підібрати комфортніший варіант. Акумулятор 1600 мА·год теж виглядає переконливо для такого компактного формату. Саме заряджання через USB-C для мене також зручне, оскільки такий кабель зараз легко знайти під рукою. Щодо Opal Vape, то магазин залишив нормальне враження: замовлення оформлюється без зайвих труднощів, товар був акуратно упакований. У результаті отримав саме той формат, який шукав — компактний, сучасний і без непотрібної складності.