Цитата:
Сообщение от kravecaleksandr
Привіт, був дуже важкий період на роботі, багато стресу, і помітив що волосся почало випадати значно більше ніж раніше. Шкіра голови при цьому суха, іноді свербить, волосся стало тонким і ослабленим. Розумію що стрес впливає на волосся але не знаю як це зупинити. Може є якісь засоби що реально допомагають відновити волосся після стресового періоду?
|
Та й справді, стрес це одна з найпоширеніших причин випадіння і я через таке сам пройшов, волосся просто лізло жменями в найважчий період. Скажу чесно, чекати що само пройде не варто, треба починати діяти, і мені допоміг набір від Mediceuticals для чоловіків з сухою шкірою голови. Там Hydroclenz шампунь що зволожує суху шкіру і містить Triaminocoptinol який зупиняє випадіння, NutraCell покращує кровообіг щоб корисні речовини краще засвоювались. Therapeutic кондиціонер після миття заспокоює подразнену шкіру і нормалізує рН, а Numinox сироватку наносив двічі на день без змивання прямо на шкіру голови. Подивись що є з засобів для такої проблеми на
https://mediceuticals.com.ua/vypadinnia-volossia/ там зручно підібрати під свій тип шкіри голови і стан волосся. По правді, вже через місяць випадіння помітно зменшилось і волосся почало виглядати густішим і сильнішим.