![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Цікаво почути реальні історії. Хто з вас бере участь у лотереях і чи були у вас виграші? Які саме суми або призи вдалося отримати?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я інколи беру участь більше заради цікавості. Великих виграшів у мене не було, але кілька разів вигравала невеликі грошові призи та сертифікат на покупки. Було приємно, хоча я завжди ставлюся до лотерей як до розваги, а не способу заробітку. Тому купую квитки дуже рідко і тільки на ту суму, яку не шкода витратити.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Мені подобається брати участь у лотереях, адже це для мене один із варіантів цікавого дозвілля. Час від часу звертаю увагу на Національна лотерея України, переглядаю доступні розіграші та стежу за результатами. Не ставлюся до цього як до способу заробітку, а сприймаю участь як розвагу та можливість випробувати свою удачу.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Мені подобаються лотереї, адже це цікавий спосіб урізноманітнити вільний час. Подобається сам процес участі, очікування результатів і можливість випробувати удачу. Сприймаю це як легку розвагу, яка додає трохи емоцій і позитивних вражень у повсякденне життя.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|