Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 02.08.2026, 07:40   #1
Osvald234
Местный

По умолчанию Електрокамін з реалістичним 3D полум'ям

Привіт. Я тут шукаю вмонтований електрокамін з максимально реалістичним ефектом полум'я, бажано 3D зі звуком, щоб виглядав як справжній вогонь і при цьому мав можливість регулювати яскравість. Чув що є моделі від польських виробників з великим вибором довжин під різні ніші. Де в Україні взагалі шукати такі речі і чи є нормальна доставка?
Osvald234 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.08.2026, 07:57   #2
kravecaleksandr
Местный

Привіт. Звук і 3D разом це вже зовсім інше відчуття ніж звичайний LED і розумію чому хочеться саме такого. Сам шукав щось подібне і зрештою знайшов у Firelands, там є саме такі моделі і вибір справді великий. На сайті Firelands є модель Aflamo Royal 3D від польського бренду Aflamo, вмонтований, довжина на вибір від 1000 до 1800 мм під будь-яку нішу, ефект 3D без парогенератора зі звуком, акрилові кристали і дрова, зміна кольору полум'я і підсвітки, регулювання яскравості, обігрів до 1.5 кВт, пульт, термостат і Wi-Fi, гарантія 24 місяці. Вмонтовані електрокаміни від Aflamo це якраз про реалістичність і я б радив цю модель як варіант який точно виправдає очікування. Firelands доставляють безкоштовно по всій Україні, і коли запалиш його вперше сам все зрозумієш.
kravecaleksandr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ