Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 12.07.2026, 17:20   #1
Harun
Местный

По умолчанию Замовити мульчуючу плівку для полуниці — які магазини рекомендуєте?

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна замовити хорошу мульчуючу плівку для полуниці. Я тільки починаю займатися городом більш серйозно, тому збираю інформацію перед покупкою. Не хочеться брати перший-ліпший варіант, адже від якості матеріалу багато залежить. Можливо, серед учасників форуму є досвідчені садівники, які вже кілька сезонів користуються такою плівкою і можуть підказати перевірене місце для замовлення? Буду дуже вдячна за ваші рекомендації та практичні поради.
Harun вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.07.2026, 11:54   #2
albelen36
Местный

Хочу розповісти про свій позитивний досвід оновлення парникового господарства на дачній ділянці цього літа. Довго шукав, де краще замовити поліетиленову плівку https://planetaplast.com/product/transparent-film/ читав форуми та порівнював якість у різних постачальників України. Обрав завод «Планета Пластик» через прозорі умови співпраці та детальну технічну інформацію на сайті. Плівка прийшла швидко, рулон був акуратно намотаний, без жодних заломів чи пошкоджень при перевезенні. Використав матеріал для накриття кількох парників, і вже за тиждень помітив покращення температурного режиму всередині. Товщина виявилась саме такою, як вказано в описі, без жодних відхилень чи обману. Спілкування з менеджерами було приємним, усі питання вирішувалися оперативно та ввічливо. Тепер це мій постійний постачальник, бо якість продукції справді відповідає заявленій ціні.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ