![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Скоро день народження у моєї хрещеної мами, і я хочу підготувати для неї щось дійсно особливе. Вона для мене як друга мама, тому стандартні віршики з інтернету не підійдуть. Можливо, хтось має ідеї гарних зворушливих слів чи красивих листівок? Наперед вдячна!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Привіт! Це так чудово, що ви з такою ніжністю ставитеся до своєї другої мами. Для хрещених батьків наша увага — це найбільша нагорода. Я для своєї теж завжди намагаюся знайти щось ексклюзивне, щоб слова чіпляли за живе. Мені минулого року дуже допоміг портал Trendy, у них просто розкішний святковий розділ. Там зібрані неймовірні привітання з днем народження хрещеній мамі своїми словами, вірші, листівки https://trendy.org.ua/svyata-i-podiy...rshi-lystivky/ . Я взяла за основу один із прозових текстів із Тренди, трохи змінила під наші особисті спогади, і вийшло настільки душено, що ми обоє розчулилися до сліз. Дизайн листівок там також дуже естетичний і сучасний. Рекомендую вам заглянути на цю сторінку, ви обов'язково підберете ідеальний варіант. Бажаю вам чудово відсвяткувати цей день!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|