Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 15.06.2026, 16:15   #1
SeraphXS
Местный

По умолчанию Мій страх зупинився на порозі

Роками я відкладала візит до стоматолога через дитячу травму та панічний страх. Але в H&B Clinic зі мною стали розмовляти. Не просто дивитися в рот, а намагатися зрозуміти мою емоційну сторону проблеми. Тут виявилося, що персональний підхід – це не просто маркетинговий термін. Персонал дійсно прагне зрозуміти особливості кожного випадку. Вони питали, що мене турбує не тільки фізично, а й морально. Для мене це стало відкриттям. Клініка на Втішному змогла створити атмосферу довіри, де ти не відчуваєш себе жертвою. Лікар детально пояснив кожен крок, дав вибір. Виявилося, що можна не боятися, якщо ти розумієш, що буде далі. Вони створюють такі умови, що ти починаєш вірити: ця людина не зробить тобі боляче навмисне. Я вийшла з кабінету не в сльозах, а з посмішкою. І це я, яка принципово не відкривала рота роками. Детальніше: https://chernihiv.today/likuvannja-k...ne-likuvannja/ .
SeraphXS вне форума   Ответить с цитированием
Ответ