![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Axşamlar hərkəsə. Mən mostbet apk indir etdim, quraşdırdım, amma tətbiq açılmır. Ekranda “mostbet dayandı” yazısı çıxır. Telefonum Huawei P30, Android 10. Əvvəl heç bir problem olmamışdı. Mən mostbet apk indir üçün bir neçə fərqli versiya sınadım, hamısında eyni problem. Keşi təmizlədim, telefonu yenidən başlatdım, heç biri kömək etmədi. Bəlkə də Huawei-də Google xidmətləri olmadığı üçün? Nə etməliyəm? Çox üzüldüm, kömək edin. Sağ olun.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Hakandasınız, Huawei telefonlarında həqiqətən Google xidmətləri olmadığı üçün bəzi tətbiqlər işləmir. Mostbet apk indir etdikdə tətbiq Google Mobile Services (GMS) tələb edir. Bunun bir neçə həlli var. Birinci – “Gspace” və ya “Virtual Android” proqramını quraşdırın. Bu proqram GMS emulyasiyası edir. İkinci – “Aurora Store” vasitəsilə mostbet-i quraşdırmağa cəhd edin. Üçüncü – ən sadəsi, mostbet mobil versiyadan brauzerdə istifadə etməkdir. O, heç bir əlavə xidmət tələb etmir. Dördüncü – telefonu “microG” quraşdırmaqla dəstəkləmək olar, amma bu daha mürəkkəbdir. Mən özüm də Huawei istifadə edirəm, mobil versiyaya keçdim. Ən doğru ünvan budur: mostbet apk indir Yoxlamaq üçün əvvəl Gspace qurun, sonra tətbiqi orada açın. Hər şey işləyəcək. Uğurlar!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|