![]() |
|
|||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де можна замовити індивідуальну крижму для хрещення? Цікавлять варіанти з вишивкою (ім’я, дата), гарної якості тканина та акуратне виконання.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Найпопулярніший варіант — майстри handmade (Instagram, Etsy-подібні сторінки), де можна повністю персоналізувати крижму: ім’я дитини, дата хрещення, колір вишивки, додаткові елементи (хрестик, ангели, мереживо).
Також часто гарні варіанти є у українських ательє з дитячого текстилю, які спеціалізуються на хрестильних наборах (крижма + одяг + мішечок). Там зазвичай більш стабільна якість тканини та акуратна машинна вишивка. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Індивідуальну крижму можна замовити на сайті https://special-day.com.ua/ . Це зручний спосіб підібрати особливий виріб для важливої події хрещення. Доступні різні варіанти дизайну, тканин і оздоблення, тож легко знайти щось ніжне та святкове. Також можна додати ім’я дитини, дату або індивідуальну вишивку. Завдяки цьому крижма стає не просто річчю, а пам’ятним символом, який зберігає теплі емоції цього дня.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|