![]() |
|
|||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть, наскільки ефективна сучасна складська логістика для малого бізнесу? У нас обсяги товарів поки невеликі, і я думаю, чи варто зараз вкладатися в серйозний склад, чи краще поки попрацювати в гаражі. Які ризики при роботі з професійними логістичними центрами на старті?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я теж починав із «гаражного» формату, але дуже швидко вперся в стелю. Робота "на коліні" призводить до помилок, які відлякують клієнтів. Справжня складська логістика насправді доступніша, ніж здається на перший погляд. Вам не потрібно орендувати цілий ангар. Ви можете орендувати лише кілька палетомісць. Я рекомендую вам подивитися тут про складську логістику https://www.0332.ua/list/433159 та розібратися у всіх нюансах самостійно. Для малого бізнесу це можливість одразу дати клієнтам високий рівень сервісу. Товар зберігається в ідеальних умовах, а замовлення збираються швидко і без помилок. Це інвестиція у репутацію, яка окупиться швидше, ніж ви думаєте. Головне — знайти надійного партнера з прозорими тарифами.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|