Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 27.03.2026, 18:31   #1
Lozhechnik
Местный

По умолчанию Чому вага стоїть на місці

Доброго дня. Вже пів року ходжу в зал і тримаю дефіцит калорій, але вага просто замерла. Тренер каже, що я десь "грішу" з їжею, але я чесно все важу. У животі постійна важкість і набряки по ранках. Може, мій метаболізм зламався? Як зрозуміти, що заважає схуднути?
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.03.2026, 19:13   #2
German333
Местный

Вітаю. Проблема може бути не в калоріях, а в прихованій реакції на певні білки, які викликають затримку води та набряки. Коли організм бореться з невідповідною їжею, у нього просто немає сил на спалювання жиру. Докладніше про те, як працює харчовий тест, подивіться на сайті: https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/ — це допоможе виявити продукти, які гальмують твій прогрес. Мені, наприклад, заборонили курку та помідори, і як тільки я їх прибрала, вага відразу пішла вниз. Це не дієта, а налаштування твого організму під його біологічні потреби.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.03.2026, 19:43   #3
Lozhechnik
Местный

Ого, навіть не знала, що курка може заважати худнути! Тепер зрозуміло, звідки ці набряки. Дякую за підказку, обов'язково перевірю свій раціон цим методом, бо вбиватися в залі без результату вже немає сил.
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ