Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.03.2026, 15:29   #1
ardzo
Местный

По умолчанию Запит щодо вибору спеціаліста з контурної пластики губ у Львові

Доброго дня. Цікавить питання збільшення губ у Львові, але хочеться підійти до цього максимально відповідально. Підкажіть, будь ласка, чи є перевірені клініки або спеціалісти, до яких зверталися особисто? Важливо, щоб була хороша консультація перед процедурою та адекватний підбір об’єму. Можливо, хтось може порадити місце, де дійсно дбають про результат і безпеку? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.03.2026, 18:22   #2
albelen36
Местный

Я завжди хотіла трохи додати об’єму губам, але боялася невдалого результату, тому довго обирала, де зробити збільшення губ у Львові https://janvi.com.ua/zbilshennya_hub за порадою знайомої записалася в косметологію Жанві і не пожалкувала ні на секунду. Мене вразив індивідуальний підхід і уважність до деталей. Перед процедурою ми обговорили всі нюанси, і майстер врахувала навіть найменші побажання. Після процедури губи виглядають дуже гармонійно, ніби такими були завжди. Особливо подобається, що зникла асиметрія і контур став чіткішим. Відчуття впевненості в собі зросло в рази. Тепер точно знаю, що якщо ще захочу щось змінити — піду тільки в Жанві.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ