Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 12.01.2026, 14:49   #1
Игорь Данилов
Местный

По умолчанию Насіння

Де ви купуєте якісне насіння соняшнику для посіву? В якому магазині є різни сорти?
Игорь Данилов вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.01.2026, 17:00   #2
SamM
Местный

Соняшник - одна з основних культур у моєму господарстві, тому завжди шукаю магазин, де є вибір сортів і гібридів, а не 2–3 позиції. Вже кілька років беру насіння через www.eridon.ua. Подобається, що можна підібрати варіанти під різні технології, стійкі до хвороб і гербіцидів. Консультанти підказують, що краще підійде саме під мої умови. Схожість нормальна, поля виходять рівні. Для мене це показник, що магазин надійний і працює з якісними виробниками.
SamM вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.04.2026, 02:55   #3
tefanga
Местный

Я зазвичай не люблю довго вибирати, але коли справа доходить до насіння, вже мав досвід що краще не поспішати.
Цього разу вирішив сісти і нормально переглянути варіанти, щоб одразу взяти те, що потрібно.
Вибрав насіння і замовив тут https://cpn.dp.ua/ru/ подивився асортимент і зібрав невеликий набір для сезону.
Посадив частину на пробу. Через кілька днів почали з’являтись сходи. Все виглядає досить рівно, без проблем. Поки що результат подобається, буду дивитись як далі піде.
tefanga на форуме   Ответить с цитированием
Ответ